Za medije

Pomembnosti čiste pitne vode se zavemo šele takrat, ko nam je zmanjka. Pogosto se znajdemo v situaciji, ko je oporečnost vode vprašljiva. Športna plastenka AquaVallis™ zagotavlja čisto in neoporečno pitno vodo vedno in povsod.
Glede na podobne izdelke na trgu je plastenka AquaVallis™ nekaj posebnega. Resnično je uporabna tam, kjer podobni izdelki zatajijo. Bodisi so izdelani samo za izboljšanje okusa in vonja s pomočjo aktivnega oglja ali pa se dobro prodajajo zaradi uspešnega odstranjevanja klora. Na trgu pa ni izdelka, ki bi lahko tako uspešno odstranjeval tudi bakterije, viruse in težke kovine, kot to naredi športna plastenka AquaVallis™.

ČLANKI
- Revija Rudar

CELOSTNA PODOBA
Logotip Aquavallis  |  .PDF.JPG |
Logotip HTZ Velenje  |  .PDF.JPG |

SLIKOVNI MATERIAL
- slike

LETAKI
Letak splošno (2.7 Mb)
Letak - tehnični opis (1.6 Mb)Samo Chromy: (03) 898 21 48
David Koren: (03) 898 21 52
E-pošta: info(a)aquavallis.si

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

Aquavallis je program najsodobnejših filtracijskih sistemov, ki z uporabo nanotehnologije dokazano zagotovijo kar 99,999999 % čisto vodo.

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in z nekaj več kot 1000 zaposlenimi tudi največje hčerinsko podjetje v Skupini Premogovnik Velenje.Nakup športne plastenke Aquavallis je možen v naši spletni trgovini , najdeš pa jo tudi na policah v Mercator centrih in trgovinah Sanolabor.