Prednosti

Prednosti športne plastenke Aquavallis
Zaščita pred bakterijami - Vgrajen mikrobiološki filter s pomočjo napredne nanotehnologije zagotavlja čisto in neoporečno pitno vodo brez bakterij. Filter odstrani preko 99.999% bakterij.
Zaščita pred virusi - Vgrajen mikrobiološki filter s pomočjo napredne nanotehnologije zagotavlja čisto in neoporečno pitno vodo brez virusov. Filter odstrani preko 99.999% virusov.
Manjši vnos težkih kovin - V pitni vodi so velikokrat prisotne tudi težke kovine, ki tako ali drugače zaidejo v vodovodni sistem. Filtrski vložek Aquavallis je sposoben zadržati kar 95% težkih kovin.
Večkratna uporaba - Plastenka je namenjena večkratni uporabi
Privarčujte - Ne bo vam treba več kupovati ustekleničene vode. Na ta način boste privarčeval in hkrati poskrbeli za manjši vnos slabo razgradljive plastike v okolje.
Varno na poti - S plastenko Aquavallis boste imeli čisto pitno vodo zmeraj na voljo.


Prednosti športne plastenke Aquavallis pred ostalimi plastenkami oz. flaškami na trgu:

Izdelana je iz vrhunskega polipropilena (PP) z oznako 5, ki spada med zdravju najbolj neškodljive polimerne materiale. To ne velja za plastenke, ki jih je mogoče kupiti v trgovskih centrih in nosijo oznako 7, kar je oznaka za ostale plastične materiale (velika skupina materialov), ki lahko vsebujejo BPA. Običajne plastenke z ustekleničeno vodo so izdelane iz polimernega materiala PET (Polietilentereftalat), ki nosi oznako 1, iz katerih se lahko izlužuje zdravju škodljivi antimon.
Pri izdelavi in predelavi materiala se ne uporablja BPA (Bisphenol A), zatorej nosi plastenka oznako "BPA Free". Da BPA ni prisoten dokazujejo tudi testi opravljeni na Kemijskem inštitutu v Ljubljani.Samo Chromy: (03) 898 21 48
David Koren: (03) 898 21 52
E-pošta: info(a)aquavallis.si

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

Aquavallis je program najsodobnejših filtracijskih sistemov, ki z uporabo nanotehnologije dokazano zagotovijo kar 99,999999 % čisto vodo.

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in z nekaj več kot 1000 zaposlenimi tudi največje hčerinsko podjetje v Skupini Premogovnik Velenje.Nakup športne plastenke Aquavallis je možen v naši spletni trgovini , najdeš pa jo tudi na policah v Mercator centrih in trgovinah Sanolabor.