S plastenko v Himalajo

Glede na to da smo bili v krajih, kjer so drugačne kulturne in življenske navade smo se odločili da uporabimo plastenko Aquavallis. Res je da smo hodili po Himalaji, kjer naj bi bila voda čista, tako kot naša iz naših prelepih gora. Se je pa pojavil dvom, da le naša telesa niso navajena na vse bakterije, ki jih pozna Himalaja. Konec koncev je zaradi tega "padla" tudi prva slovenska himalajska odprava v sedemdesetih letih.

Vodo iz izvirov smo dnevno filtrirali v naše čutarice bi lahko rekel da je to postal vsakodnevni ritual. vode nimo mogli direktno piti iz plastenke Aquavallis, ker je imela premajhno kapaciteto. Saj smo dnevno popili 3-4 litre napitkov. Vodo smo pa lahko natočili le na kočah, ki so oddaljene med seboj tudi do 8 ur hoda. Že na začetku popotovanja smo si izračunali, da nas bo voda stala nekje od 80 do 100 EUR. tako nam je ta denar ostal v žepu.

Načrtujemo že nasledne popotovanje, lokacija naj ostane zaenkrat skrivnost družbo pa nam bo vsekakor delala plastenka Aquavallis.
Andrej Bračič

  Samo Chromy: (03) 898 21 48
David Koren: (03) 898 21 52
E-pošta: info(a)aquavallis.si

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

Aquavallis je program najsodobnejših filtracijskih sistemov, ki z uporabo nanotehnologije dokazano zagotovijo kar 99,999999 % čisto vodo.

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in z nekaj več kot 1000 zaposlenimi tudi največje hčerinsko podjetje v Skupini Premogovnik Velenje.Nakup športne plastenke Aquavallis je možen v naši spletni trgovini , najdeš pa jo tudi na policah v Mercator centrih in trgovinah Sanolabor.