Mnenja strank

Zadovoljni uporabnik plastenke AquaVallis sporoča

Spoštovani,

Junija sem se pred odhodom v Kirgizijo pogovarjal z vašim sodelavcem Samom o zamenjavi filtra na plasteniki.

Zahvaljujem se vam za  ugoden popust pri nakupu.

Plastenke so se ponovno zelo dobro odrezale .V brezpotju Tien šana smo jih uspešno uporabljali. Brez drisk…..

Preberite več: Zadovoljni uporabnik plastenke AquaVallis sporoča

S plastenko v Himalajo

Plastenka v HimalajiGlede na to da smo bili v krajih, kjer so drugačne kulturne in življenske navade smo se odločili da uporabimo plastenko Aquavallis. Res je da smo hodili po Himalaji, kjer naj bi bila voda čista, tako kot naša iz naših prelepih gora. Se je pa pojavil dvom, da le naša telesa niso navajena na vse bakterije, ki jih pozna Himalaja. Konec koncev je zaradi tega "padla" tudi prva slovenska himalajska odprava v sedemdesetih letih.

Preberite več: S plastenko v Himalajo

Na poti v Egiptu

Plastenka v EgiptuPlastenka AquaVallis mi je izredno koristila na popotovanju po Egiptu. Namreč kot veste je voda v dolini kraljev, puščavi, hotelih in ostalih postojankah na poti zelo oporečna in nečista. Zato mi je plastenka AquaVallis iz nepitne prefiltrirala v pitno čisto vodo. Kajti brez nje bi se mojemu trebuhu in prebavnim motnjam slabo pisalo pa tudi mi ni bilo potrebno kupovati ustekleničene vode kajti pil sem vodo samo iz plastenke! Tako sem vedno in povsod pil 100% čisto in varno vodo.

Preberite več: Na poti v EgiptuSamo Chromy: (03) 898 21 48
David Koren: (03) 898 21 52
E-pošta: info(a)aquavallis.si

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

Aquavallis je program najsodobnejših filtracijskih sistemov, ki z uporabo nanotehnologije dokazano zagotovijo kar 99,999999 % čisto vodo.

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in z nekaj več kot 1000 zaposlenimi tudi največje hčerinsko podjetje v Skupini Premogovnik Velenje.Nakup športne plastenke Aquavallis je možen v naši spletni trgovini , najdeš pa jo tudi na policah v Mercator centrih in trgovinah Sanolabor.