Kje jo lahko uporabiš?

Plastenka Aquavallis™ je primerna za pripravo vode kjerkoli in kadarkoli. V službi, na dopustu doma ali v tujini, na potovanjih po Evropi ali po Svetu, v državah tretjega sveta in za pitje slovenskih gorskih biserov. Uporabljajo jo lahko taborniki in skavti, športniki, vojaki in enote civilne zaščite.

Na potovanju - Marsikje po svetu tudi voda iz pipe ni pitna. Pozabite na ustekleničeno vodo. 
V naravi - Tudi slovenski potoki niso več to kar so bili. V tujini pa vsekakor ne morete biti prepričani kaj priteče iz hriba. 
V gorah
- voda na večini planinskih koč NI pitna
V službi - Ima voda iz pipe slab okus ali vonj. Plastenka Aquavallis zagotavlja boljši okus in vonj vode.

S plastenko Aquavallis boste varni vsepovsod.

Športna plastenka je lahko tudi odlično darilo, saj bo vsekakor prišla prav vašim prijateljem, znancem ali sorodnikom, ki se v prihodnje odpravljajo na območja, kjer je kvaliteta vode vprašljiva. Filtrski vložek je zamenljiv in samozaporen, saj ob koncu življenjske dobe ne prepušča več tekočine. Uporabnik je tako varen do konca življenjske dobe filtra, saj je filtracija učinkovita do zadnje kapljice.Samo Chromy: (03) 898 21 48
David Koren: (03) 898 21 52
E-pošta: info(a)aquavallis.si

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

Aquavallis je program najsodobnejših filtracijskih sistemov, ki z uporabo nanotehnologije dokazano zagotovijo kar 99,999999 % čisto vodo.

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in z nekaj več kot 1000 zaposlenimi tudi največje hčerinsko podjetje v Skupini Premogovnik Velenje.Nakup športne plastenke Aquavallis je možen v naši spletni trgovini , najdeš pa jo tudi na policah v Mercator centrih in trgovinah Sanolabor.