O športni plastenki

Športna plastenka AquavallisPomembnosti čiste pitne vode se zavemo šele takrat, ko nam le-te zmanjka in pogosto se znajdemo v situaciji, ko je oporečnost vode vprašljiva. Športna plastenka Aquavallis™ zagotavlja čisto in neoporečno pitno vodo vedno in povsod. Glede na podobne izdelke na trgu, je plastenka Aquavallis™ nekaj posebnega. Resnično je uporabna tam, kjer podobni izdelki zatajijo. Bodisi so izdelani samo za izboljšanje okusa in vonja s pomočjo aktivnega oglja ali pa se uspešno prodajajo zaradi uspešnega odstranjevanja klora. Na trgu pa ni izdelka, ki bi lahko tako uspešno odstranjeval tudi bakterije, viruse in težke kovine, kar je značilno za športno plastenko Aquavallis™.

Glavni namen uporabe plastenke Aquavallis™ je filtracija vode tam, kjer je kvaliteta pitne vode vprašljiva. Uživanje neoporečne pitne vode je pomembno s stališča preprečevanja lažjih ali težjih prebavnih motenj, ki vplivajo na zdravje ljudi. Plastenka Aquavallis™ s posebnim mikrobiološkim filtrom iz vode odstranjuje vse mikroorganizme (fekalne bakterije, koliformne bakterije, viruse…), težke kovine (železo, cink, svinec…), vse trdne delce (pesek, mulj, travo…) ter hkrati izboljša okus in vonj. Filter po drugi strani iz vode ne odstranjuje naravnih mineralov potrebnih za zdravje. To je lastnost uporabljenega filtrirnega nanomateriala, ki ima ustrezne FDA in EPA certifikate.Samo Chromy: (03) 898 21 48
David Koren: (03) 898 21 52
E-pošta: info(a)aquavallis.si

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

Aquavallis je program najsodobnejših filtracijskih sistemov, ki z uporabo nanotehnologije dokazano zagotovijo kar 99,999999 % čisto vodo.

Aquavallis filtri za pripravo čiste pitne vode

HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in z nekaj več kot 1000 zaposlenimi tudi največje hčerinsko podjetje v Skupini Premogovnik Velenje.Nakup športne plastenke Aquavallis je možen v naši spletni trgovini , najdeš pa jo tudi na policah v Mercator centrih in trgovinah Sanolabor.